Aanbieding!

LEGO 21013 Architecture Big Ben gebruikte set

Oorspronkelijke prijs was: € 39,99.Huidige prijs is: € 31,99. incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

LEGO 21013 Big Ben is uit 2012 en al eerder gebouwd (2e hands), de set is compleet met instructieboekje, echter zonder de orignele doos.

De Big Ben klokkentoren (LEGO 21013) is één van de meest herkenbare gebouwen ter wereld. De toren staat op de noord-oostelijke hoek van het paleis van Westminster in Londen in Engeland. De Big Ben toren werd gebouwd tussen 1843 en 1859, na een brand die het paleis grotendeels verwoestte. De toren wordt gekenmerkt door een klassiek ontwerp met duidelijke invloed van de Gotiek. Edward John Dent ontwierp het uurwerk voor de toren, kort na het begin van de bouw van de toren zelf. De LEGO Architecture versie van de Big Ben klokkentoren is een ontwerp van de Sloweense architect Roc Z. Kobe in samenwerking met het LEGO design team.

  • LEGO versie van het architectonische meesterwerk de Big Ben klokkentoren
  • Inclusief boekje met details van het ontwerp en de geschiedenis van het gebouw (alleen in het Engels; andere talen kunnen worden gedownload)
  • Afmetingen 19.6 cm hoog, 9.6 cm breed en 9,6 cm diep
  • Verzamel de hele architectuur serie!
  • De LEGO Architecture serie biedt inspiratie aan de architecten, ingenieurs en designers van de toekomst en aan architectuurfans over de hele wereld, met LEGO versies van beroemde gebouwen
  • Let op: mocht er onverhoopt toch iets ontbreken aan de LEGO set, schroom dan niet om ons een bericht te sturen zodat we het kunnen oplossen.