Aanbieding!

LEGO 21019 Architecture De Eiffeltoren Gebruikte Set

 47,99 incl. BTW

Op voorraad

Beschrijving

LEGO 21019 Architecture De Eiffeltoren, is uit 2013 en is al gebouwd geweest (2e hands), set is compleet met boekje, maar ZONDER originele doos.

LEGO 21019 We presenteren trots: de LEGO® Architecture versie van één van de beroemdste constructies aller tijden – de Eiffeltoren! De bekende, 324 meter hoge gietijzeren toren, ontworpen en geconstrueerd door de Franse ondernemer Gustave Eiffel, was de hoofdingang tot de wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs en markeerde het 100-jarig jubileum van de Franse Revolutie. De 18.038 gietijzeren elementen waar de toren uit bestaat werden met bouten aan elkaar bevestigd in de fabriek van Eiffel in een voorstad van Parijs, naar de bouwplaats vervoerd, met in de liftschachten geplaatste stoomkranen opgehesen en aan elkaar bevestigd met niet minder dan 2,5 miljoen klinknagels. Het resultaat was een bijzonder stevige constructie die door de jaren heen stand heeft gehouden tegen stormen, overstromingen en andere natuurkrachten. Vandaag de dag is de Eiffeltoren één van de populairste attracties ter wereld, met jaarlijks miljoenen bezoekers uit alle delen van de wereld. Met dit unieke model kun je nu je eigen LEGO® versie van de toren bouwen voor in je kamer of op kantoor. De set bestaat uit 321 elementen.

  • Een LEGO® interpretatie van een beroemd architectonisch werk: de Eiffeltoren
  • Inclusief boekje met details over het ontwerp, de architectuur en de geschiedenis van de toren (alleen in het Engels en Frans. Vertalingen in andere talen kunnen worden gedownload via LEGO.com/architecture) LEGO 21019
  • Afmetingen: 31 cm hoog, 11 cm breed en 11 cm diep
  • Verzamel de complete serie Landmark en Architecture sets
  • De LEGO® Architecture productserie vormt een hulde in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, voor iedereen met belangstelling voor design, architectuur en geschiedenis
  • Let op: mocht er onverhoopt toch iets ontbreken aan de LEGO set, schroom dan niet om ons een bericht te sturen zodat we het kunnen oplossen.