Aanbieding!

LEGO 21052 Architecture Dubai gebruikte set

Oorspronkelijke prijs was: € 99,99.Huidige prijs is: € 69,99. incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

LEGO 21052 Dubai is uit 2017 en al eerder gebouwd (2e hands), de set is compleet met instructieboekje, en de orignele doos.

In Dubai staan enkele van de meeste spectaculaire gebouwen ter wereld. Met deze LEGO® Architecture Skyline collectie 21052 Dubai set kunnen bezoekers en bewonderaars van deze futuristische stad herkenbare bezienswaardigheden nabouwen.

 • Deze prachtige LEGO® Architecture bouwset voor volwassenen bestaat uit de zeer gedetailleerde, herkenbare gebouwen en bezienswaardigheden van Dubai en zal bewonderaars van deze bijzondere, moderne stad zekere inspireren.
 • Dit Architecture model, een fantastisch souvenir voor iedereen die iets met Dubai heeft, bestaat uit de Burj Khalifa, het Jumeirah Emirates Towers-hotel, het Burj al Arab-hotel in Jumeirah, de Dubai Frame en de Dubai Fontein.
 • Bevat een bouwplaat met naamplaatje met ‘Dubai’.In het bijgeleverde boekje ontdek je interessante feitjes over Dubai en informatie over de ontwerper van het model (alleen in het Engels; download andere talen op LEGO.nl/architecture).
 • Deze eenvoudig te bouwen set is ook geschikt voor beginnende LEGO® architecten. Een cool en creatief cadeau voor iedereen vanaf 16 jaar die in Dubai heeft gewoond, er op vakantie is geweest of er graag een keer naartoe wil.
 • Dit compacte model van de skyline van Dubai is ca. 33 cm hoog, 27 cm breed en 7 cm diep. Het neemt niet te veel ruimte in beslag en is toch een indrukwekkende blikvanger!
 • Volwassenen gaan helemaal op in het bouwen van deze bouwset en genieten van een rustgevende bouwervaring, waardoor ze de stress van alledag even zullen vergeten. Dus ontspan en ga aan de slag, word helemaal zen en bouw een prachtig model!
 • Wil je deze verzamelset van Dubai cadeau geven aan een architect in de dop die nog niet eerder met LEGO® stenen heeft gebouwd? Geen probleem. In de doos zitten eenvoudig te volgen, gedrukte bouwinstructies.
 • De LEGO® Architecture bouwsets van beroemde bezienswaardigheden en skylines bieden iedereen die van architectuur, reizen, geschiedenis een design houdt een boeiende bouwervaring.
 • LEGO® bouwstenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • Alle LEGO® stenen worden grondig getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO Architecture bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Zo zal je prachtige souvenir van Dubai de tand des tijds weten te doorstaan.
 • Let op: mocht er onverhoopt toch iets ontbreken aan de LEGO set, schroom dan niet om ons een bericht te sturen zodat we het kunnen oplossen.