Aanbieding!

LEGO 21055 Architecture Burj Khalifa

Oorspronkelijke prijs was: € 119,99.Huidige prijs is: € 83,99. incl. BTW

Uitverkocht

Artikelnummer: 21055 Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

LEGO 21055 Burj Khalifa is uit 2019 en nog gesloten verpakking, de doos kan was schades hebben opgelopen in de loop van de jaren.

Geniet van wat tijd voor jezelf met het nabouwen van een beroemde bezienswaardigheid van Dubai met de LEGO® Architecture Burj Khalifa (LEGO 21055) bouwset. De 828 meter hoge Burj Khalifa, die fraai boven de woestijn uit torent, was in 2010 het hoogste gebouw ter wereld en in deze indrukwekkende LEGO interpretatie komen zijn direct herkenbare architectonische details prachtig tot hun recht.

Spectaculaire blikvanger
Deze bouwset is een prachtig cadeau-idee voor LEGO fans, bewoners en bezoekers van Dubai, en alle bewonderaars van dit architectonische hoogstandje en je kunt helemaal opgaan in het bouwproces om uiteindelijk met trots te pronken met een prachtige blikvanger voor elk huis of iedere werkplek.

Welkom bij LEGO® Architecture
De LEGO Architecture sets geven de essentie weer van ‘s werelds beroemdste gebouwen, monumenten en steden. Van iconische bezienswaardigheden tot skylines: er valt voor iedereen die van architectuur, reizen, geschiedenis of design houdt van alles te ontdekken.

  • Bouw een gedetailleerd model van de spectaculaire Burj Khalifa van Dubai met deze LEGO® Architecture bouwset (21055) en geef het een mooi plekje.
  • De authentieke architectonische details van de Burj Khalifa zijn prachtig nagemaakt in LEGO® stenen. Met de basis met een naambordje trekt de blikvanger alle aandacht naar zich toe.
  • Het bijgeleverde boekje bevat details van het ontwerp en informatie over de historie van het iconische gebouw (alleen in het Engels. Versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture).
  • Een cool, creatief cadeau idee voor kinderen van 16 jaar en ouder, inclusief LEGO® fans, inwoners en bezoekers van Dubai, en alle bewonderaars van het architectonische vakmanschap dat de Burj Khalifa te bieden heeft.
  • Met afmetingen van meer dan 39 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep is dit bouwbare model bestaande uit 333 onderdelen een prachtige blikvanger voor elk huis of iedere werkplek.
  • Overweeg je deze set te kopen voor iemand die nog niet eerder met LEGO® stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen, zodat hij of zij met vertrouwen aan de slag kan.
  • De LEGO® Architecture verzamelmodellen van iconische bezienswaardigheden en skylines bieden iedereen die van architectuur, reizen, geschiedenis of design houdt een uitdagende bouwervaring.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden op bijna alle denkbare manieren getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strenge wereldwijde veiligheidsnormen.