LEGO 910031 Bricklink General Store

 239,99 incl. BTW

Op voorraad

Beschrijving

Welkom in het Wilde Westen met LEGO 910031

Van deze set zijn er 25.000 gemaakt, en komt uit de 1 serrie van de BrickLink Designer Program, ontworpen door Stefan uit Amsterdam

Het verhaal

Lucky Town is een kleine mijngemeenschap in het Wilde Westen. Het is eind 19e eeuw. De algemene winkel is het hart van de stad. Het werd meer dan 30 jaar geleden door de eigenaar gebouwd, waardoor de oppervlakteschade van sommige gebouwen zichtbaar is. De winkel wordt regelmatig bezocht door inwoners van de stad en lokale boeren. En wat kunnen we daarin vinden? Bijna alles. Van groenten en gebak tot mijnbouwapparatuur en dynamiet: alles wat essentieel is in een mijnstadje. Zoals iedereen goudkoorts kan krijgen!

De winkel is een gebouw van één verdieping met een interessant kleurenschema. Zandblauw matcht met witte accessoires. De wanden zijn gemaakt van horizontaal boarding. Boven de ingang hebben we een groot dak om ons tegen de zon te beschermen. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een kleiner dak boven de groente- en fruitkisten. Er staat ook een schommelstoel op de veranda – een favoriete plek voor de eigenaar om zijn vrije tijd door te brengen. Binnenin hebben we verschillende planken. De ene staat vol met mijnbouwapparatuur en op de andere kunnen we ingeblikt voedsel en flessen met verschillende likeuren vinden. Op het aanrecht zien we een stolp cupcakes staan – de muffins worden elke ochtend gebakken door de vrouw van de eigenaar. Meteen springt een klassieke kassa in het oog. In het gebouw hebben we ook een kachel voor de koudere maanden. Op het platte dak zien we voorraad stro voor de dieren en meerdere vaten vol drank en buskruit. Achter het gebouw hebben we wat voorraad en een groot vat water. Naast het gebouw zien we ook een cactus en een verschrompelde boom.

Kijk! Er gaat een wagen met nieuwe voorraden naar de winkel!

Inclusief 5 minifiguren en 2 paarden.

Modelafmetingen:

  • Breedte: 36,5 cm / 14,4 inch
  • Lengte: 30,9 cm / 12,2 inch
  • Hoogte: 19,5 cm / 7,7 inch