LEGO 910033 Bricklink Old Train Engine Shed

 369,99 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

LEGO 910033 Bricklink Old Train Engine Shed

Van deze set zijn er 30.000 gemaakt, en komt uit de 1 serrie van de BrickLink Designer Program, ontworpen door Maria Kalaoglou uit Griekenland

LEGO 910033 Bricklink Old Train Engine Shed

De oude treinlocomotiefloods (LEGO 910033) gaat nooit uit en er is altijd veel werk te doen! James en Julia zijn net aangekomen met een draisine. James heeft vanavond dienst en wacht geduldig op de volgende geplande aankomst. De ene dienst volgt de andere op en vanavond verschijnt binnenkort na een lange reis een grote locomotief voor het routineonderhoud.

In de schuur is Robert hard aan het werk en knipt draad door. Julia zorgt ervoor dat alle lantaarns goed werken en Frank onderhoudt de oude draaibank.

Andrea heeft koffiepauze in het kleine hutje. Aan de achterkant voedt Sam Oscar, zijn mooie en wettige Elzasser hond. Oscar heeft de taak om de poort te bewaken, dus denk goed na voordat je onuitgenodigd naar binnen gaat!

De oude locomotievenloods is gebouwd met gemetselde stenen en beschikt over 6 grote ramen en 2 grote deuren, waardoor de locomotieven vrij naar binnen en naar buiten kunnen gaan. Voor ventilatie worden twee grote schoorstenen en een ventilator gebruikt.

In de schuur bevindt zich een volledig uitgeruste werkplaats. De grote verscheidenheid aan machines en gereedschappen die inbegrepen zijn, zijn: een oude draaibank, een bankschroef, een bankboormachine, een autogeen lasapparaat, hamers, hamers en nog veel meer nuttige hardware.

Helemaal bovenaan het gebouw, en net onder het dak, kan een volledig werkende bovenloopkraan worden gebruikt om de zware motoren van de locomotieven op te tillen en te verplaatsen. Aan de voorkant van de schuur voorziet een pomp de motoren van water en aan de achterkant staat tenslotte een hutje met een klein kantoortje en een kachel.

De oude locomotievenloods biedt plaats aan een locomotief met een lengte van maximaal 37 noppen, terwijl de wagon aan de voorste sporen kan stoppen. In totaal zijn er precies 2331 onderdelen gebruikt.

Inclusief 6 minifiguren.

Modelafmetingen:

  • Breedte: 27 cm / 10,6 inch
  • Lengte: 52,9 cm / 20,8 inch
  • Hoogte: 22,9 cm / 9 inch