Aanbieding!

LEGO 75267 Star Wars Mandalorian Battle Pack Gebruikte Set

Oorspronkelijke prijs was: € 34,99.Huidige prijs is: € 27,99. incl. BTW

Uitverkocht

Artikelnummer: 75267-1 Categorieën: , , , , , Tag:

Beschrijving

LEGO 75267 Mandalorian Battle Pack is uit 2020 en al eerder gebouwd (2e hands), de set is compleet met instructieboekje en doos.

Er staan jonge kinderen eindeloze avonturen te wachten wanneer ze hun eigen leger bouwen met dit Mandalorian Battle Pack (LEGO 75267)! Deze compacte bouwset bestaat uit 4 minifiguren van LEGO® Star Wars™ Mandalorian strijders met noppenschietende blasters, een verdedigingsfort en een Mandalorian speederbike met 2 noppenschieters die de kinderfantasie zullen stimuleren. Nieuwe dimensie De gedrukte bouwinstructies zijn eenvoudig te volgen, maar met de interactieve Instructions PLUS, beschikbaar inde gratis LEGO Life app, krijgt het bouwproces een nieuwe dimensie. Zelfs jonge kinderen kunnen tijdens het bouwen eenvoudig inzoomen op het virtuele model en dit draaien en bekijken. Star Wars actie in LEGO stijl Al meer dan twintig jaar creëert de LEGO Groep bouwbare versies van beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit Star Wars. De sets zijn niet alleen leuk om mee te spelen of om ergens neer te zetten, maar zijn een geweldig cadeau voor fans van alle leeftijden.

 • Kinderen kunnen een angstaanjagend Mandalorian leger bouwen, spannende scènes uit de tv-serie Star Wars: The Mandalorian naspelen en hun eigen leuke verhalen bedenken met dit coole bouwspeelgoed voor kinderen (LEGO 75267).
 • Speel de gaafste duels na met de 4 minifiguren van Star Wars™ Mandalorian strijders met elk een eigen noppenschietende blaster, een verdedigingsfort met een bevestigingspunt voor een blaster en een noppenschietende speederbike.
 • Een leuke manier voor jonge Star Wars™ fans om een eigen leger te verzamelen. Bovendien kunnen ze zich door de vele LEGO® stenen laten inspireren en er zelf, met vrienden of in combinatie met andere LEGO Star Wars sets mee aan de slag gaan.
 • Deze Star Wars™ Mandalorian bouwset met 102 onderdelen is snel te bouwen (en opnieuw te bouwen na een duel) en is voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid.
 • De LEGO® Star Wars™ Mandalorian speeder is ca. 4 cm hoog, 8 cm lang en 6 cm breed – een fijn formaat om samen met het fort en de minifiguren in de rugzak van je kind te stoppen voor speelplezier onderweg.
 • Dit LEGO® bouwspeelgoed om te verzamelen wordt aangedreven door de creativiteit van kinderen – er zijn dus geen batterijen nodig – waardoor ze onbeperkt avonturen kunnen beleven met de Star Wars™ personages!
 • Ook jongere kinderen kunnen hun bouwvaardigheden ontwikkelen met Instructions PLUS, beschikbaar in de LEGO® Life app. Hiermee krijgen ze de mogelijkheid om tijdens het bouwen op een virtuele versie van het model in te zoomen en het te draaien.
 • Met de geweldige LEGO® Star Wars™ sets kunnen kinderen (en volwassen fans) beroemde scènes uit de Star Wars saga naspelen, zelf unieke verhalen bedenken of het coole bouwspeelgoed een mooi plekje in hun kamer geven.
 • LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze iedere keer opnieuw eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – je hebt de Kracht dus niet nodig!
 • De LEGO® stenen en onderdelen worden verhit, geplet, gegooid, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld (en van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!).
 • Let op: mocht er onverhoopt toch iets ontbreken aan de LEGO set, schroom dan niet om ons een bericht te sturen zodat we het kunnen oplossen.