LEGO 75214 Star Wars Anakin’s Jedi Starfighter™ gebruikte set

 34,99 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

LEGO 75214 Anakin’s Jedi Starfighter™ is uit 2018 en al eerder gebouwd (2e hands), de set is compleet, maar zonder instructieboekje en originele doos

    • Inclusief een minifiguur van Anakin Skywalker en een figuur van de droid R2-D2.
    • Anakin’s Jedi Starfighter heeft een intrekbaar landingsgestel, een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, ruimte voor R2-D2, een bevestigingsclip voor Anakin’s lichtzwaard, een geheime opbergruimte voor extra munitie en noppenschieters op de vleugels.
    • Ook inclusief Anakin’s lichtzwaard.
    • Afmetingen: ca. 8 cm hoog, 27 cm lang en 13 cm breed LEGO 75214.Breid de collectie van je jonge Padawan uit met LEGO® Star Wars 75214 Anakin’s Jedi Starfighter. De gestroomlijnde vorm van dit onmiddellijk herkenbare onderscheppingsvoertuig uit Star Wars: The Clone Wars heeft een intrekbaar landingsgestel, een cockpit die open kan met plaats voor de LEGO minifiguur van Anakin, een bevestigingsclip onderaan voor zijn lichtzwaard, een geheime opbergruimte voor extra munitie, plaats voor R2-D2 en noppenschieters op de vleugels.
    • Let op: mocht er onverhoopt toch iets ontbreken aan de LEGO set, schroom dan niet om ons een bericht te sturen zodat we het kunnen oplossen.