LEGO 75270 Star Wars Obi-Wans hut Gebruikte Set

 49,99 incl. BTW

Uitverkocht

Artikelnummer: 75270 Categorieën: , , , , , , Tag:

Beschrijving

LEGO 75270 Star Wars Obi-Wans hut is uit 2020 en al eerder gebouwd (2e hands), de set is compleet met instructieboekje en doos.

Je jonge Jedimeester zal deze LEGO® Star Wars™ Obi-Wans hut (LEGO 75270) set ongetwijfeld geweldig vinden. De hut kan worden uitgeklapt zodat kinderen er eenvoudig bij kunnen en bevat talloze voorwerpen, zoals een trainingsdroid en een hologramelement van Prinses Leia, waarmee ze klassieke scènes uit Star Wars: A New Hope kunnen naspelen. Deze set bevat minifiguren van Obi-Wan Kenobi en Luke Skywalker met lichtzwaarden, R2-D2 en een Tusken Raider om duels na te spelen. Extra plezier InstructionsPLUS is een interactieve handleiding waarmee bouwen nog leuker wordt. De digitale gids is beschikbaar in de gratis LEGO Life app en bevat zoom- en draaifuncties zodat zelfs jonge kinderen zelfstandig kunnen gaan bouwen. LEGO Star Wars speelplezier Al sinds 1999 maakt de LEGO Groep beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit Star Wars na. LEGO Star Wars is inmiddels het meest populaire LEGO thema en biedt een scala aan bouwsets en cadeaus voor fans van alle leeftijden.

 • Voel de Kracht! Dit bouwbare LEGO® speelgoedmodel (LEGO 75270) van Obi-Wan Kenobi’s huis op Tatooine biedt volop speelmogelijkheden en bevat talloze details die kinderen zullen inspireren om scènes uit Star Wars: A New Hope na te spelen!
 • Dit coole Star Wars™ speelgoed bevat minifiguren van Obi-Wan Kenobi en Luke Skywalker met lichtzwaarden, R2-D2, plus een minifiguur van een Tusken Raider om duels na te spelen. En fans zullen dol zijn op het hologramelement van Prinses Leia!
 • De set bevat diverse verhaalstarters, zoals een macro-verrekijker, een kleine trainingsdroid om lichtzwaardvaardigheden te oefenen en nog veel meer. De LEGO® stenen vormen voor jonge fans een inspiratiebron voor vele bouw- en speelmogelijkheden.
 • Je kunt alleen of samen spelen met deze 200-delige set. De set is voor kinderen vanaf 7 jaar een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid en laat hen kennismaken met LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed.
 • Obi Wans hut op Tatooine is gesloten ca. 9 cm hoog, 12 cm breed en 11 cm diep – een fijn, compact formaat dat samen met de Star Wars™ minifiguren eenvoudig in een tas past, zodat kinderen zich ook onderweg kunnen vermaken.
 • Deze bouwset zonder batterijen stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen wanneer ze in de huid van Star Wars™ helden kruipen en eindeloze spannende verhalen en rollenspellen bedenken.
 • Dit Star Wars™ bouwspeelgoed voor kinderen wordt nog leuker met de digitale Instructions PLUS in de LEGO® Life app. Zelfs jonge bouwers kunnen tijdens het bouwen op de digitale versie van dit model inzoomen en het draaien en visualiseren.
 • LEGO® Star Wars™ speelgoed neemt kinderen (en volwassen fans) mee naar een universum vol bouwplezier en verhalen waarin ze hun eigen avonturen kunnen bedenken, scènes uit de saga kunnen naspelen en de coole modellen aan vrienden kunnen laten zien.
 • Bouwers hebben geen Jedikrachten nodig om de LEGO® stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Sinds1958 voldoen de stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent en robuust zijn.
 • LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest, zodat je ervan uit kunt gaan dat dit populaire kinderspeelgoed voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van wereld (en van de woestijnplaneet Tatooine!).
 • Let op: mocht er onverhoopt toch iets ontbreken aan de LEGO set, schroom dan niet om ons een bericht te sturen zodat we het kunnen oplossen.